Helsinki Floorball Cup

majoitus

majoitus

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa pääkaupunkiseudun hotelleissa. Majoitus järjestetään ensisijaisesti kolmen ja neljän hengen huoneissa (huoneita on saatavilla rajoitettu määrä). Yhden ja kahden hengen huoneista maksetaan aina lisämaksu. Katso majoituksellisten osallistujapassien hinnat.

Julkisia kulkuvälineitä käyttävät joukkueet pyritään sijoittamaan keskusta-alueen hotelleihin.

Majoituspaketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Valitse yhden tai kahden yön majoitus ja muista merkitä mitä kulkuneuvoja käytätte. Majoitukset jaetaan ehtimisjärjestyksessä.

 

SOKOS HOTEL PRESIDENTTI

Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Hotelli sijaitsee Kampin kauppakeskuksen vierellä, Eduskuntatalon tuntumassa.

Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki

SOKOS HOTEL FLAMINGO

Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee lentokentän läheisyydessä keskellä Flamingon monipuolista viihde- ja elämyskeidasta. Hotellissa sykkii kansainvälinen tunnelma ja Flamingon kylpylä, ravintolamaailma, kauppakeskus, minigolf ja elokuvateatteri luovat puitteet, josta ei tekeminen hevillä lopu.

Sokos Hotel Flamingo
Tasetie 8
01510, Vantaa

Sokos Hotel Flamingo

RADISSON BLU SEASIDE

Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on uudenlainen hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä. Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Naapurustostamme löytyvät kaikki modernin kaupunkikulttuurin osaset; design-korttelit, uudenlainen kaupunkirakentaminen, bisneskeskittymät, kulttuuri, Hietalahden maineikas Kauppahalli ja kirpputoritunnelmat.

Radisson Blu Seaside
Ruoholahdenranta 3
00180, Helsinki

Radisson Blu Seaside

Jos olet kiinnostunut majoituksesta, ota meihin yhteys sähköpostilla floorball@arenacenter.fi tai soittamalla +358 447 007 066